ΑΡΧΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ / ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Για περισσότερα από 35 χρόνια παρακολουθούμε τις εξελίξεις στη Βιομηχανία Τροφίμων και ανταποκρινόμαστε άμεσα στις απαιτήσεις της αγοράς με νέες ιδέες και νέα προϊόντα. Προτεραιότητά μας πάντα, η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση της οποιασδήποτε απαίτησης των πελατών μας. Χειριζόμαστε προσωπικά και με άμεση ανταπόκριση την κάθε ζήτηση.

.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες της εταιρείας μας με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο της παραγωγής τροφίμων, παρέχουν ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας. Σε άμεση συνεργασία με τους εξειδικευμένους τεχνικούς & επιστήμονες των εταιριών WIBERG και METALQUIMIA, παρακολουθούν τις εξελίξεις για την σωστή και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

CarnelΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Κατανοώντας τις προσταγές της εποχής για την παραγωγή τροφίμων σύμφωνα με την Εθνική και Κοινοτική Νομοθεσία, παρέχουμε υποστήριξη για τη σωστή εφαρμογή των ισχυουσών διατάξεων που αφορούν διατροφικούς ισχυρισμούς, μικροβιολογικά κριτήρια, σωστή επισήμανση, ύπαρξη αλλεργιογόνων ουσιών, επιτρεπόμενα πρόσθετα.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σε στενή συνεργασία με τους συνεργάτες μας, διοργανώνουμε Σεμινάρια ποικίλης θεματολογίας με τους πλέον αρμόδιους και πλήρως ενημερωμένους εισηγητές. Στις πιλοτικές εγκαταστάσεις (pilot plants) των συνεργατών μας πραγματοποιείται πλήρης παραγωγική διαδικασία των προϊόντων.

 

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η ΚΑΡΝΕΛ σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία WIBERG, παρέχει υποστήριξη για την ανάπτυξη ή και βελτίωση των προϊόντων σας. Αρχίζοντας από την ιδέα ενός νέου προϊόντος και λαμβάνοντας πάντα υπ' όψη τις νομοθετικές διατάξεις, το target group αλλά και το γευστικό προφίλ, επιτυγχάνει το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα, με προτάσεις συσκευασίας και σχεδιασμό μακέτας. Το τμήμα Marketing της εταιρείας WIBERG διενεργεί συνεχώς έρευνες αγοράς με σκοπό να κατανοήσει τις ανάγκες και τις τάσεις του καταναλωτή, έτσι ώστε να είναι πάντα σε θέση να προτείνει στους πελάτες μας νέες ιδέες και λύσεις καθιστώντας τους ανταγωνιστικούς στην αγορά.


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΚΕΤΑΣ ΣΕ ΤΕΧΝΗΤΑ ΕΝΤΕΡΑ

Οι γραφίστες των συνεργατών μας είναι σε θέση να σχεδιάσουν μακέτες οι οποίες να ανταποκρίνονται στις ζητήσεις των πελατών μας.