ΑΡΧΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Συστατικά Βιομηχανίας Τροφίμων
Υλικά Συσκευασίας
Κρέατα / Πουλερικά / Λαχανικά
Μηχανήματα / Σκεύη
Είδη Προστασίας & Υγιεινής Εργαζομένων
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ / ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υλικά Συσκευασίας

Carnel

Τεχνητά Έντερα
Σε συνεργασία με την εταιρεία CASETECH-WALSRODER, εισάγουμε και διαθέτουμε Τεχνητά Έντερα συσκευασίας για πολλαπλές κατηγορίες τροφίμων. Δυνατότητα εκτύπωσης έως και 8 χρώματα.

Εφαρμογές: Σαλάμι αέρος, πάριζα-παριζάκι, ολόκληρα τεμάχια κρέατος θερμικής επεξεργασίας (ζαμπόν χοιρινό-γαλοπούλας), κιμάς, τετηγμένο τυρί, σούπες.

 
Carnel

Τεχνητά Έντερα Προ-καπνισμένα
Από τις αρχές του 2007, η εταιρεία WIBERG διαθέτει Χάρτινα Τεχνητά Έντερα συσκευασίας προ-καπνισμένα με ποικίλες γεύσεις καπνού, προσφέροντας πολλαπλά πλεονεκτήματα όπως: αποφυγή καπνίσματος και συνεπώς μη αποβολή ρύπων στο περιβάλλον, την υγιεινή και τη μείωση κόστους.

Εφαρμογές: Βραστό σαλάμι, καπνιστό ζαμπόν χοιρινό-γαλοπούλας, καπνιστό τυρί.

 
Carnel

Ελαστικά Δίχτυα
Σε συνεργασία με την εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. διαθέτουμε ελαστικά δίχτυα για ολόκληρα τεμάχια κρέατος θερμικής επεξεργασίας. Ειδικοί τύποι για απλό βράσιμο, κάπνισμα, ψήσιμο.

Εφαρμογές: Ζαμπόν χοιρινό-γαλοπούλας, bacon ρολλό κ.α.

 
Carnel

Βρώσιμο Φιλμ
Το Nutrafilm είναι ένα βρώσιμο φιλμ από πολυσακχαρίτες για εφαρμογή σε ολόκληρα τεμάχια κρέατος θερμικής επεξεργασίας συσκευαζόμενα σε ελαστικό δίχτυ. Βοηθά στη σταθεροποίηση του σχήματος του προϊόντος και στην αφαίρεση του διχτυού χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Πλεονεκτήματά του: Δεν είναι ζωικής προέλευσης, χρήση σε όλα τα είδη κρέατος, τρυφερό "δάγκωμα".

Εφαρμογές: Ζαμπόν χοιρινό, γαλοπούλας, κοτόπουλου, βοδινού.

 
Carnel

Φιλμ & Έντερα με διακοσμητικά καρυκεύματα
Από τον Σεπτέμβριο του 2008, η εταιρεία WIBERG διαθέτει φιλμ με μίγματα καρυκευμάτων DECO QUICK, για την εξωτερική διακόσμηση τεμαχίων κρέατος. Εύκολη & ασφαλή χρήση με 4 διαφορετικά προϊόντα

Εφαρμογές: Ζαμπόν χοιρινό, γαλοπούλας, κοτόπουλου.

 
 

Φιλμ πολυαιθυλενίου σε τεμάχια
Διάφανο φιλμ πολυαιθυλενίου διάτρητο με διαστάσεις 60 x 55 εκ.

Εφαρμογές: Χρήση σε φόρμες αλουμινίου, για ολόκληρα τεμάχια κρέατος.