ΑΡΧΙΚΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ / ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 

ΠΡΩΤΕΣ & ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ

   
CARNEL

WIBERG GmbH
Η εταιρεία Wiberg ιδρύθηκε το 1947 στην Αυστρία και είναι μία εξειδικευμένη εταιρεία στην παρασκευή μιγμάτων γεύσης και προσθέτων που απευθύνονται στη Βιομηχανία Τροφίμων και ειδικότερα στον τομέα κρέατος και μαζικής εστίασης. Mε παράδοση άνω των 60 ετών, η εταιρεία Wiberg στοχεύει να επεκτείνει τη φιλοσοφία "περισσότερη γεύση και μεγαλύτερη απόλαυση" σε ολόκληρο τον κόσμο προσφέροντας στους πελάτες της εξειδικευμένα προϊόντα για την κάθε τοπική αγορά, αξιόπιστη υποστήριξη και εξυπηρέτηση επικεντρωμένη στον πελάτη.

   
CARNEL

ROVITA GmbH
Για περισσότερα από 40 χρόνια η εταιρεία Rovita αναπτύσει και διαθέτει μίγματα βοηθητικών υλών προερχόμενα από το γάλα, για τη βελτίωση και σταθεροποίηση των τροφίμων. Διαθέτει προϊόντα για τη Βιομηχανία Αλλαντικών, Γαλακτοκομικών, Διαιτιτικών προϊόντων κ.α.

   
CARNEL

ΤΗΕ SOLAE COMPANY
Η εταιρεία ΤΗΕ SOLAE με πρωταρχική της μέριμνα την έρευνα, έχει σαν σκοπό την κατανόηση των πλεονεκτημάτων της πρωτεϊνης σόγιας. Είναι μία αξιόλογη εταιρεία διεθνώς, η οποία παράγει και διανέμει πρωτεϊνες σόγιας με λειτουργικές ιδιότητες, παρέχοντας τεχνική υποστήριξη στους πελάτες της.

   
CARNEL

SYRAL
Η εταιρεία SYRAL, κατέχοντας ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά, παρασκευάζει συστατικά τροφίμων προερχόμενα από ανανεώσιμες καλλιέργειες όπως καλαμπόκι, σιτάρι και ζαχαροκάλαμο. Με την υποστήριξη εκτεταμένης έρευνας, τα συστατικά τροφίμων που διαθέτει η SYRAL βελτιώνουν την υφή, τη γεύση και τη λειτουργικότητα των τροφίμων.

   
 

ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

   
CARNEL

WALSRODER-CASETECH GmbH & Co
Η εταιρεία CaseTech-Walsroder επικεντρωμένη στα αποτελέσματα υψηλού επιπέδου ερευνών και έχοντας μεγάλη παράδοση στην παραγωγή τεχνητών εντέρων, προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα.

   
 

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ - ΣΚΕΥΗ

   
CARNEL

ΜΕΤΑLQUIMIA SA
Η εταιρεία METALQUIMIA SA θεωρείται από τους πελάτες της σε όλο τον κόσμο να κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της τεχνολογίας και της κατασκευής ολοκληρωμένων μηχανολογικών εξοπλισμών για την παραγωγή θερμικής επεξεργασίας προϊόντων κρέατος, καθώς και μαριναρισμένων τεμαχίων κρέατος, πουλερικών & ιχθύων. Προσφέρει τεχνολογικές λύσεις για την παραγωγή προϊόντων θερμικής επεξεργασίας/ζαμπόν, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της κάθε βιομηχανίας, βασιζόμενη στην φιλοσοφία της για συνεχή καινοτομία, υπηρεσίες και ποιότητα. Είναι εξειδικευμένη σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας, προσφέροντας στους πελάτες της ανά τον κόσμο ολοκληρωμένες προτάσεις με εγγυημένα αποτελέσματα, με μηχανήματα τα οποία είναι ευέλικτα και πλήρως αυτοματοποιημένα, ασφαλή, με σεβασμό στο περιβάλλον και σχεδιασμένα να μειώνουν το κόστος παραγωγής καθιστώντας τα ανταγωνιστικά στη διεθνή βιομηχανία κρέατος.

   
 

EIΔΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

   
CARNEL

ANSELL HEALTHCARE
Η εταιρεία Ansell Healthcare κατέχοντας ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά γαντιών προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την προστασία των χεριών των εργαζομένων αλλά και των παραγόμενων τροφίμων.
Τα γάντια της Ansell συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

   
CARNEL

SEMPERIT
Η εταιρεία SEMPERIT από το 1824 έως και σήμερα πρωτοπορεί & εξειδικεύεται στην παραγωγή γαντιών με α' ύλες καουτσούκ και latex.
Με την επιτυχημένη σειρά γαντιών SEMPERGUARD συγκαταλέγεται μεταξύ των συμαντικότερων παραγωγών γαντιών μιας χρήσεως, παγκοσμίως.

   
CARNEL

SIKA FOOTWEAR A/S
Η εταιρεία SIKA Footwear A/S είναι μια οικογενειακή εταιρία με περισσότερο από 100 χρόνια εμπειρία στην παραγωγή υποδημάτων ασφαλείας. Ετησίως παράγονται περισσότερα από 220.000 ζεύγη καλύπτοντας πολυποίκιλες ανάγκες στο χώρο εργασίας.
Αυτό που καθιστά τα υποδήματα ασφαλείας SIKA "ξεχωριστά" είναι η εργονομία τους και τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία.

   
CARNEL

RONTANI
Η εταιρεία RONTANI από το 1896, δραστηριοποιείται στην παραγωγή υποδημάτων ασφαλείας. Διαθέτει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για την παραγωγή περίπου 3.000.000 ζευγών ετησίως, πλαστικές μπότες απο PVC & νιτρίλιο.
Η συνεχής έρευνα για τεχνολογική βελτίωση, η αναζήτηση των πραγματικών ανθρώπινων αναγκών και η χρήση υψηλής ποιότητας υλικών κατατάσουν τα προϊόντα "RONTANI", "NORA" σε μια ξεχωριστή θέση στην αγορά.

   
CARNEL

MENDI
Η εταιρεία Francisco Mendi για περισσότερο από 50 χρόνια έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή υποδημάτων ασφαλείας.
Η πολυετής πείρα τους καθώς και η συνεχής τεχνολογική αναβάθμιση τους καθιστά ικανούς να παράγουν με δεξιοτεχνία προϊόντα που ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές προδιαγραφές.